Projectkoren

In maart 2017 gaat in de Grote of St. Bavokerk  Cajanus – een gigantische opera in première. De inschrijving om deel te nemen aan het projectkoor is reeds gesloten. Kijk voor meer informatie op: www.cajanus.nl

Haarlem_BavoZangstudio Haarlem organiseert bijna jaarlijks één of meerdere projectkoren. In een korte tijd wordt het repertoire ingestudeerd en wordt het koor ingezet bij een productie of concert. Malle Babbe de Opera, Kerst met Ernst-Daniël Smid, Stardust Vocal Group, Kenau de Opera en Hoogwater voorheen Laagwater met Wim T. Schippers, zijn allemaal producties waarvan het koor samengesteld en ingestudeerd is door Zangstudio Haarlem.

Kenau de Opera was de eerste grote eigen productie van de Zangstudio. Het projectkoor van 66 zangers heeft van 1 juni 2013 t/m de première van 6 maart 2014 intensief gewerkt om deze prachtige productie voor elkaar te krijgen. Samen met Mylou Frencken (Kenau) en vocaal kwartet Quatre Bouches zorgde dit muziektheaterspektakel in de Lichtfabriek voor bijna 2000 bezoekers.

Klik hier voor meer informatie over Kenau de Opera