Zangcursus in Gasthof Faust  2020

In juli organiseert Zangstudio Haarlem de tiende editie van “Zangcursus in…” wederom in de prachtige omgeving van de Duitse Hunsrück, op steenworp afstand van het Moezelgebied. In een inspirerende omgeving wordt er een week lang intensief gewerkt aan stemtechniek, adem en interpretatie, gecombineerd met spel en acteerlessen onder leiding van zangdocenten en pianisten

De lessen
Er is plaats voor maximaal 18 deelnemers. Na de warming-up waarbij verschillende nevendisciplines uit het vak aan de orde komen, wordt in kleine groepen gewerkt aan techniek, solozang en interpretatie.

De locatiebibliotheek Gasthof Faust
Alter Gasthof Faust is volledig ingericht voor muziekgroepen. Er zijn maar liefst acht  piano’s aanwezig; zelfs hebben sommige kamers een eigen klavier. Er zijn drie zalen/kamers waarin gewerkt  wordt, waaronder de stijlvolle oude bibliotheek. De presentatie vindt plaats in een zaal in Kleinich, op loopafstand van Gasthof Faust.
De omgeving van de Duitse “Hunsrück” (TV serie Heimat) ligt ten zuidoosten van de Moezel, op 15 km. afstand van het toeristische Bernkastel. Op de vrije middagen kan je heerlijk wandelen, fietsen of oude burchten bezoeken. Alter Gasthof Faust of Landhaus Arnoth is goed ingericht; alle kamers hebben een eigen badkamer. De meeste kamers hebben een tv.

http://www.landhaus-arnoth.de/hunsrueck.html

Download hier de flyer van Zomercursus 2020. 

Deze cursus valt zakelijk/fiscaal onder de eenmanszaak van Petra Ehrismann (KvK. 34345041).